Petua Kempiskan Perut Dengan Cepat

perut buncit

Ramai yang menghadapi masalah untuk kempiskan perut. Betul kan?kuruslelaki

Macam-macam dah cuba tapi belum berjaya.

Jangan putus asa okey sebab hari ini saya nak kongsikan dengan anda Petua Kempiskan Perut Dengan Cepat.

Petua…hi hi hi macam cerita nenek-nenek dulu-dulu kan.

Okey jom kita mulakan. Tak payah pergi jauh-jauh. Anda masuk dapur, insya Allah anda akan temui bahan-bahan untuk Petua Kempiskan Perut Dengan Cepat.

 

Bahan-Bahan Petua Kempiskan Perut Dengan Cepat

Anda hanya perlu :

  1. Bawang putih
  2. Kurma (saya suka kurma ajwa tapi anda boleh guna kurma ikut suka anda)
  3. Madu asli (di rumah memang ada madu asli tualang jadi saya guna madu ini)
  4. Buah lemon
  5. Cuka epal
  6. Air (saya guna Air Hidup)

Bahan-bahan di atas tu akan menghasilkan Air Detox.

 

Cara Siapkan Air Detoxblender

Cara nak siapkan Air Detox untuk Petua Kempiskan Perut Dengan Cepat ni mudah jer.

Ambil 8 ulas bawang putih bersama 3 biji kurma (buang biji kurma). Campurkan 2 sudu madu asli dan 1 biji buah lemon (buang biji lemon).Tambahkan 2 sudu besar cuka epal dan 150ml Air Hidup. Masukkan semua bahan-bahan tadi ke dalam alat pengisar (blender). Kisar sehingga hancur dan sebati.

Dah siap pun. Masukkan Air Detox kedalam bekas ‘air tight’ dan simpan dalam peti ais.

Cara Minum Air Detox – Petua Kempiskan Perut dengan Cepat

Minum 2 sudu air detox setiap pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur malam.

Anda boleh juga campurkan Air Detox dengan air suam. Untuk lebih sedap, anda boleh juga tambahkan sedikit madu.

Ingat…amalkan setiap hari sebelum sarapan dan sebelum tidur malam.

Insya Allah…Selamat mencuba!

 

Air Detox Instantdetox-tea daily

Saya faham kebanyakan kita ni memang nak kempiskan perut, bersemangat sangat tapi bila nak siapkan Air Detox untuk Kempiskan Perut Dengan Cepat ni kita malas dan akhirnya tak terbuat-buat. Maka terkumpul lah toxin dalam badan kita hingga ke hari ini.

Jangan bimbang. Saya ada satu lagi petua buat Air Detox untuk Kempiskan perut dengan cepat.

 

Detox Dengan Gc Tea

Nak mudah detox untuk kempiskan perut dengan cepat, ini petuanya.

Rendam 1 sachet Gc tea ke dalam 1 liter tarmus air panas. Minum sepanjang hari. Amalkan Gc tea setiap hari. Istiqamah lah dengan Gc tea. Insya Allah.

Mudahkan?? sebab kami dah siapkan semua bahan-bahan Petua Kempiskan Perut Dengan Cepat dalam Gc tea. Anda tak payah bongkar dapur anda. Anda hanya perlu ambil 1 sachet dalam kotak hijau tu (kotak Gc tea).

Kandungan Gc Teagctea6herba

Dalam 1 sachet tu ada 6 herba terpilih yang memang hebat-hebat. Bongkar lah dapur anda, susah nak jumpa ke enam-enam herba ni sebab herba dalam Gc tea diimport dari luar negara yang berbeza.

Dalam Gc tea ada :

  1. Green tea
  2. Gymnema Sylvestre
  3. Daun Peppermint
  4. Daun Mulberry
  5. Rooibos
  6. Stevia

Kombinasi yang cukup baik untuk detox. Bukan detox jer…ramai yang mendapati Gc tea  membantu mereka dengan masalah kesihatan mereka seperti diabetes, darah tinggi, obesity dan bermacam-macam lagi.

Mereka yang sihat pula mendapati kesihatan mereka bertambah baik dengan hanya minum 1 sachet Gc tea setiap hari.

Sekarang anda dah tahu kan bagaimana nak kempiskan perut anda dengan cepat.

Terus lah mencuba.

gcteaminumsetiaphari

 

LIKE & SHARE – Jika anda rasa artikel ini ada manfaat untuk orang lain juga.

Sebarang persoalan atau perkongsian boleh ditulis di ruang komen.

 

Whatsapp : +60177179614

Facebook : Norleila Salleh

Fanpage : Gc Tea – Glucose cut Tea

Fanpage : Norleila Mygohealthy

 

 

Salam Ukhwah

Norleila Salleh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*